Η εταιρεία Prismatherm δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων, ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, ηλιακών συλλεκτών και συστημάτων βεβιασμένης κυκλοφορίας από το 1992. Η μονάδα παραγωγής και αποθήκευσης βρίσκονται στο Ασπρόπυργο Αττικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 τ.μ.

Όλοι οι ηλιακοί θερμοσίφωνες, ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες και ηλιακοί συλλέκτες κατασκευάζονται σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008, φέρουν διεθνή πιστοποίηση SOLAR KEYMARK και είναι πιστοποιημένοι για την αξιοπιστία τους και την απόδοσή τους από το ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Όραμα και στόχος της εταιρείας είναι να καθιερωθεί ως μια πρότυπη εταιρεία στον τομέα της ηλιακής ενέργειας και να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες μας, δίνοντας προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αναγκών τους. Παράλληλα, οι προβλέψεις για τις μελλοντικές ανάγκες της αγοράς έχουν οδηγήσει την εταιρεία να αναζητεί συνεχώς νέες προοπτικές, νέα συστήματα και συνεπώς νέες συνεργασίες, ώστε να παρέχει πάντοτε την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και σιγουριά προς τους πελάτες της. Επιπλέον, η διοίκηση δεύτερης γενιάς που εντάσσεται στην επιχείρηση υπόσχεται τη συνέχιση και τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Η εταιρία μας συγκαταλέγεται στις καλύτερες του κλάδου και ως επίσημο μέλος της Ε.Β.Η.Ε. (Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας) κατέχει σημαντική θέση στο χώρο των Α.Π.Ε.

Τα προϊόντα μας δείχνουν το ζήλο του προσωπικού της εταιρείας για την επίτευξη υψηλής ποιότητας. Σκοπός μας, η συνεχής βελτίωση σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας.