Τεχνικά χαρακτηριστικά:

1. Η δεξαμενή αποθήκευσης νερού είναι από χάλυβα DX-51/Z 140 πάχους 2.5 mm με εσωτερική επίστρωση ρητίνης τιτανίου. Τα ηλεκτρομπόιλερ ελέγχονται ένα προς ένα μετά την κατασκευή τους από την μονάδα ποιοτικού ελέγχου και ταυτοποιούνται με κωδικό προϊόντος (serial number) σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO 9001:2008.

2. Ο εσωτερικός εναλλάκτης θερμότητας είναι σπειροειδής από χάλυβα DX-51/Z 140 πιστοποιημένος ώστε να εξασφαλίζει υψηλή θερμοκρασία νερού σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

3. Το εξωτερικό περίβλημα του ηλεκτρομπόιλερ είναι από πλαστικοποιημένο χάλυβα υψηλών θερμοκρασιών RAL 9002 το οποίο εφαρμόζει απόλυτα με τα πλαϊνά καπάκια τεχνολογίας ABS.

4. Η ραφή του ηλεκτρομπόιλερ είναι χωρίς πριτσίνια ή βίδες συνδυάζοντας αισθητική και στεγανοποίηση.

5. Το θερμόμετρο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους τύπους ηλεκτρομπόιλερ της εταιρείας Prismatherm.

6. Ειδικό στήριγμα με τρύπα στήριξης κλειστού τύπου για ασφαλή στερέωση και τοποθέτηση σε οριζόντια και κάθετη διάταξη.

7. Η θερμική μόνωση του ηλεκτρομπόιλερ είναι από ισχυρή οικολογική πολυουρεθάνη πάχους 20mm και πυκνότητας 40 kgr/m³.

8. Η ηλεκτρική αντίσταση είναι επινικελωμένη οβάλ τύπου για εύκολο καθαρισμό του ηλεκτρομπόιλερ με ηλεκτρική ισχύς 4000W και θερμοστάτη ασφαλείας. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της χώρας τα ηλεκτρικά μέρη είναι πιστοποιημένα με την σήμανση CE.

9. H ράβδος μαγνησίου στο εσωτερικό του boiler εξασφαλίζει την ανοδική προστασία της συσκευής από την ηλεκτρόλυση.

10. Βαλβίδα ασφαλείας 8-10 bar για την προστασία του boiler από τις υψηλές πιέσεις.

11. Όλα τα ηλεκτρομπόιλερ της Prismatherm συσκευάζονται με PVC θερμοσιρρίκνωσης και καλύμματα διογκωμένης πολυστερίνης για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.