Με μεταλλικό περίβλημα

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

1. Η δεξαμενή αποθήκευσης νερού είναι από χάλυβα DX-51/Z 140 πάχους 2.5 mm με εσωτερική επίστρωση ρητίνης τιτανίου.  Τα μπόιλερ ελέγχονται ένα προς ένα μετά την κατασκευή τους από την μονάδα ποιοτικού ελέγχου και ταυτοποιούνται με κωδικό προϊόντος (serial number) σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO 9001:2008.

2. Το εξωτερικό περίβλημα του μπόιλερ είναι από πλαστικοποιημένο χάλυβα υψηλών θερμοκρασιών RAL 9006 το οποίο εφαρμόζει απόλυτα με τα πλαϊνά καπάκια τεχνολογίας ABS.

3. Η ραφή του μπόιλερ είναι χωρίς πριτσίνια ή βίδες συνδυάζοντας αισθητική και στεγανοποίηση.

4. Ο εσωτερικός εναλλάκτης θερμότητας είναι σπειροειδής από χάλυβα DX-51/Z 140 πιστοποιημένος ώστε να εξασφαλίζει υψηλή θερμοκρασία νερού σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

5. Η θερμική μόνωση του μπόιλερ είναι από ισχυρή οικολογική πολυουρεθάνη πάχους 60mm και πυκνότητας 40 kgr/m³.

6. H ράβδος μαγνησίου στο εσωτερικό του μπόιλερ εξασφαλίζει την ανοδική προστασία της συσκευής από την ηλεκτρόλυση.

7. Βαλβίδα ασφαλείας 8-10 bar για την προστασία του μπόιλερ από τις υψηλές πιέσεις.

8. Βάση δαπέδου για ασφαλή στήριξη.

Με περίβλημα δερματίνης

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

1. Η δεξαμενή αποθήκευσης νερού είναι από χάλυβα DX-51/Z 140 με εσωτερική επίστρωση ρητίνης τιτανίου. Τα μπόιλερ ελέγχονται ένα προς ένα μετά την κατασκευή τους από την μονάδα ποιοτικού ελέγχου και ταυτοποιούνται με κωδικό προϊόντος (serial number) σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO 9001:2008.

2. Το εξωτερικό περίβλημα του μπόιλερ είναι από PVC δερματίνης.

3. Η θερμική μόνωση του μπόιλερ είναι από ισχυρή αφρώδη οικολογική πολυουρεθάνη πάχους 70mm με δυνατότητα αφαίρεσης για εύκολη μεταφορά.

4. Η θυρίδα καθαρισμού του μπόιλερ είναι Φ240 για εύκολη πρόσβαση και καθαρισμό του μπόιλερ.

5. Ο εσωτερικός εναλλάκτης θερμότητας είναι σπειροειδής από χάλυβα DX-51/Z 140 πιστοποιημένος ώστε να εξασφαλίζει υψηλή θερμοκρασία νερού σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Σε όλα τα μπόιλερ λεβητοστασίου δεν εμπεριέχεται η ηλεκτρική αντίσταση.