Η εταιρεία Prismatherm εδώ και 2 δεκαετίες, κατασκευάζει ηλιακά θερμικά συστήματα, τα οποία διατίθενται στην Ελληνική και διεθνή αγορά, για οικιακές αλλά και επαγγελματικές εφαρμογές. Βασιζόμενοι στην 20 έτη μας εμπειρία και τεχνογνωσία κατασκευάζουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και άριστης ποιότητας εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η εταιρεία μας σας παρέχει:

Για την συλλεκτική επιφάνεια των ηλιακών Εγγύηση 10 ετών
Για τα μπόιλερ των ηλιακών INOX Εγγύηση 10 ετών
Για τα μπόιλερ των ηλιακών GLASS Εγγύηση 7 ετών
Για τα ηλεκτρομπόιλερ Εγγύηση 7 ετών
Για τα μπόιλερ Λεβητοστασίου – Αδράνειας Εγγύηση 5 ετών
Για τα ηλεκτρικά θερμοσίφωνα PLUS Εγγύηση 7 ετών
Για τα ηλεκτρικά θερμοσίφωνα ECO Εγγύηση 4 ετών
Για όλα τα ηλεκτρικά μέρη των συσκευών
(αντίσταση και θερμοστάτη ασφαλείας)
Εγγύηση 1 έτους
* Η εγγύηση δεν καλύπτει τυχόν θραύση κρυστάλλων.
* Η εγγύηση των προϊόντων ισχύει από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πώλησης της εταιρείας μας.

Όροι εγγύησης:

1. Για να ισχύει η εγγύηση θα πρέπει να είναι συμπληρωμένη και σφραγισμένη από τον αντιπρόσωπο συνοδευόμενη με την απόδειξη αγοράς.

2. Η εγκατάσταση της συσκευής πρέπει να γίνεται από επαγγελματία τεχνικό και να έχει εκδοθεί απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

3. Η εταιρία δεν καλύπτει βλάβες οι οποίες προήλθαν από κακή σύνδεση, έλλειψη νερού ή θερμικού υγρού, θεομηνία ή παράλειψη  των υποχρεωτικών service ανά δυο έτη τα οποία θα πρέπει να γίνονται από επαγγελματία τεχνικό ο οποίος θα πρέπει στην απόδειξη παροχής υπηρεσιών να αναγράφει τις εργασίες που έκανε.

4. Η εταιρία δεν αναγνωρίζει ως αποδεικτικό για τα service την προφορική δήλωση του πελάτη-τεχνικού ή τελικού καταναλωτή. Θα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών ή απόδειξη αγοράς ανταλλακτικών απαραίτητα για το service.

5. Με την εγγύηση αυτή είμαστε υποχρεωμένοι να επιδιορθώσουμε ή να αντικαταστήσουμε κατόπιν τεχνικού ελέγχου και έγκρισης του μηχανικού της εταιρίας μας όποιο τμήμα της συσκευής παρουσιάζει βλάβη και οφείλεται σε κατασκευαστικό σφάλμα.

6. Η εγγύηση δεν καλύπτει τυχόν θραύση κρυστάλλων.

7. Η εταιρία μας δεν καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς και εργασίας.

8. Η επίσκεψη τεχνικού της εταιρίας μας για επί τόπου έλεγχο χρεώνεται με τα έξοδα κινήσεως.